Site name
Site name

Zašto je važno da postavite granice kada radite od kuće


image2_hero.jpg

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

23.08.2021.

Rad od kuće mnogima je postao svakodnevica. Postoje brojne prednosti: ušteda vremena, novca za prevoz, gorivo ili parknig. Verovatno i bolja fokusiranost na posao.

Pored svega navedenog, izazovi su uvek tu. Da li ste bili u situaciji da ne možete da odvojite privatne i poslovne obaveze? Na poslovnom ste sastanku dok se u pozadini čuje zvuk mašine za veš ili sudove? Pas traži šetnju u momentu kada vam je stigao važan mejl? Deca su pored vas dok radite, očekujući pažnju? Da li ostajete duže na poslu radeći od kuće? Da li ste premoreni zbog toga? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, znajte da niste jedini.

Dok radite od kuće, važno je da uspostavite jasne granice. Posao je posao, a porodica i privatni život nešto sasvim drugo. Odlazak na posao podrazumeva određene rituale: pripremu, dolazak i povratak. Isti princip možete da primenite ukoliko radite od kuće. Ujutro, pre nego što počnete da radite, pođite u kratku šetnju, a na kraju radnog dana isključite laptop i poslovni telefon.

Na ovaj način ćete biti produktivniji i zadovoljniji sobom i svojim radom. Predstavljamo vam četiri saveta za unapređenje ličnog i poslovnog života kada radite od kuće.

 

 

Ukoliko smo uspeli da vas zainteresujemo, pročitajte i:

Mere za zaštitu doma za svaki džep

Kako se izboriti sa stresom na poslu

 

 

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna