Shop

Automobil za prihvatilište za decu i omladinu

22.07.2016.
Predstavnici ambasade Italije u Beogradu i Generali Osiguranja Srbija poklonili su automobil micubiši pajero Prihvatilištu i prihvatnoj stanici Beograd

Predstavnici ambasade Italije u Beogradu i Generali Osiguranja Srbija poklonili su automobil micubiši pajero Prihvatilištu i prihvatnoj stanici Beograd.

Automobil su u dvorištu Zavoda za vaspitanje dece i omladine predali otpravnik poslova ambasade Italije Đanfranko Petručeli i član Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija Gorana Rašić, u prisustvu predstavnika Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Predstavnica prihvatilišta Danijela Stajković zahvalila je na donaciji i istakla ogroman značaj koji će imati za funkcionisanje prihvatilišta u redovnim i vaninstitucionalnim aktivnostima.

Donacija je najavljena na prijemu povodom Dana republike Italije održanom 2. juna, kada je ambasador Italije u Beogradu Đuzepe Manco simbolično predao ključeve automobila Stajkovićevoj. Generali Osiguranje Srbija obezbedilo je servis i registraciju vozila.