Shop
Društvene mreže i deca: šta roditelji treba da znaju [VIDEO]

Društvene mreže i deca: šta roditelji treba da znaju [VIDEO]

Društvene mreže i deca su veoma važna tema. Pogledajte ovaj video koji će vam pomoći da svoju decu edukujete o internetu, te da ih zaštitite od opasnosti.

17.08.2020.

Društvene mreže i deca su značajna tema. Danas su društvene mreže toliko prisutne da nam čak bude teško da se prisetimo kako smo ranije živeli bez njih.

Ne možemo poreći da su društvene mreže korisne. Praktično jednim klikom miša možete da se povežete sa starim i novim prijateljima, da ponovo stupite u kontakt s davno zaboravljenim poznanicima, da delite fotografije i ćaskate s ljudima koje odavno niste videli. Međutim, postoji i druga strana medalje.

Naročito kod mladih osoba u formativnim godinama, društvene mreže mogu biti opasne. U dobu kada nagle hormonske promene izazivaju nesigurnost kod mladih, društvene mreže decu i adolescente mogu učiniti ranjivim. Uprkos tome, one su veoma popularne.

Iako vam se nadzor nad aktivnostima dece može isprva učiniti izazovnim, nemojte očajavati. Spremili smo pomoć u vidu alatki kojima možete olakšati nadzor nad dečijim onlajn aktivnostima i zaštititi njihovo prisustvo na društvenim mrežama sve dok ne postanu zreliji i stariji.

Odgajanje dece nije lak zadatak, zato sam vama delimo još neke od saveta koji vam mogu pomoći na tom putu:

Kako da obezbedite finansijsku budućnost vaše dece

Kako uskladiti rad od kuće sa brigom o deci

Kako najlakše naučiti dete da vozi bicikl 

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna