Shop
Iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih bez preskupog poklona

Iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih bez preskupog poklona

Pročitajte kako da prijatno iznenadite voljenu osobu na Dan zaljubljenih – ili bilo koji drugi dan u godini.

12.02.2020.

Bliži se Dan zaljubljenih i samim tim mnogi razmišljaju na koji način da iznenade voljenu osobu. Kupovina zanimljivog poklona je uvek dobar izbor, ali zašto se ovoga puta ne biste odlučili da na drugačiji način obeležite ovaj dan? Pokloni obično ne traju večno i potom se zaborave, ali zajednički momenti sa voljenom osobom zauvek ostaju u pamćenju. Evo nekoliko ideja kako da prijatno iznenadite voljenu osobu na Dan zaljubljenih – ili bilo koji drugi dan u godini.

Prvi susret

Sećate li se gde ste se upoznali ili prvi put izašli sa voljenom osobom? Pokažite partneru da pamtite ove trenutke i zakažite viđanje na mestu na kome je vaša veza počela.  Prisetite se dragih uspomena i zajedno uživajte u lepim sećanjima.

pokloni za dan zaljubljenih

Pokažite partneru da ga slušate

Voljenoj osobi ćete najbolje pokazati da vam je stalo tako što ćete uraditi nešto posebno. Ako se u poslednje vreme žali na umor ili napetost, uplatite zajednički tretman u spa centru. Možete kod kuće odgledati film koji oboje volite ili pripremite sami omiljeno jelo. Ukoliko znate da omiljena muzička grupa vaše voljene osobe nastupa za Dan zaljubljenih, iznenadite je kartama za koncert. Možete napraviti kompilaciju njene ili njegove omiljene muzike i slušajte je u automobilu dok se zajedno vozite. Uradite nešto što će vašoj voljenoj osobi značiti više od poklona.

Na Dan zaljubljenih uradite zajedno nešto što nikada niste

Zašto ne biste zajedno uradili nešto nesvakidašnje, a vredno sećanja? Možete, na primer, da odete na neku od brojnih pešačkih tura i uživate u lepim predelima. Ili da zajedno krenete na klizanje na ledu ili da upišete časove plesa baš na Dan zaljubljenih.

Postoji mnoštvo aktivnosti kojima se možete zajedno baviti i svoju vezu učiniti ispunjenijom.

ideje za dan zaljubljenih

Dajte svojoj vezi umetničku notu

Ako ste oboje ljubitelji umetnosti, ulepšajte zajedničke trenutke časovima slikanja ili crtanja. Ako ste ljubitelji društvenih mreža i od onih ste koji beleže svaki trenutak, možda je vreme da svoje veštine usavršite na kursu fotografije. Partnera možete obradovati i albumom najlepših zajedničkih fotografija ili jednostavnom majicom sa odštampanom nekom vama bitnom porukom ili umetničkim motivom.

Poklonite svoju pažnju i vreme voljenoj osobi – to je najveći poklon

Umesto skupih poklona za Dan zaljubljenih, poklonite svoje vreme i pažnju i vaša ljubav imaće čvrsto uporište. Bez obzira na to da li i kako slavite Dan zaljubljenih, važno je da što više vremena provodite zajedno na kvalitetan način i da znate da ste uvek tu jedno za drugo.

Takođe, možete iskoristiti mogućnost koju vam nudi Generali Osiguranje Srbija, a to je da učestvujete u nagradnom konkursu koji traje do 14. februara na našem Instagram nalogu i osvojite nagradno putovanje.

 

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna