Site name
Site name

Kako da nabavite školski pribor koji će da potraje duže


devojcica kupuje skolski pribor

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

07.09.2021.

Polazak dece u školu velika je radost, ali može predstavljati i veliki izdatak za kućni budžet. Školski pribor, udžbenici, sportska oprema, muzički instrumenti, sveske – za sve to potrebno je izdvojiti posebna sredstva. Ali srećom postoje načini da izdatke svedete na minimum a da ipak potraju barem do kraja školske godine.

A to može da se uradi čak i da ne ugrozite kvalitet. Pogledajte kako da obezbedite školarca do kraja školske godine na obostrano zadovoljstvo.

skolski pribor

1. Napravite spisak potrebnog pribora za školu

Pre nego što krenete u kupovinu, morate da proverite šta već imate kod kuće kako ne biste bespotrebno trošili novac.

2. Nabavite veliku providnu futrolu ili pernicu

U nju mora da stane sav školski pribor i dete će lako znati šta mu treba jer je providna.

3. Pogledajte komentare i recenzije na internetu

Roditeljske grupe na društvenim mrežama i forumi dobar su izvor informacija o proizvođačima. Ukoliko vas brine kvalitet nekog proizvoda, proverite da li se neko već žalio na njega ili zatražite savet tako što ćete postaviti pitanje. Samo pazite na blogere koji možda reklamiraju neke proizvode i neće biti baš najiskreniji.

pribor za skolu

4. Prirodna vlakna

Odeća napravljena od prirodnih vlakana, kao što su organski pamuk ili vuna, kvalitetnija je od poliestera. Da biste produžili život takvih stvari, perite ih prema uputstvu. Ne ustručavajte se ni da kupujete odeću koja sadrži elastin ili likru koji se istežu čak i kada deca malo izrastu.

5. Dodatni saveti

Kada kupujete školski ranac, obratite pažnju na sledeće: čvrstina, veličina i praktičnost. Ranac mora biti takav da se ne pocepa lako, mora biti dovoljno velik da udžbenici mogu u njega da stanu i da može da se lako prenosi, ali i da bude napravljen od nepropusnog materijala.

Iako dete možda želi ranac sa slikom superheroja ili lika iz crtanog filma, možda je bolje ipak se odlučiti za jednostavne boje i bez ukrasa koji mu se za nekoliko meseci više neće ni sviđati. Uostalom, vi ste tu zaduženi za razmišljanje unapred.

kupovina skolskog pribora

Kada je reč o bezbednosti mališana u školi, uvek treba biti na korak ispred. Zato možete da izdvajate sredstva i za tzv. „đački dinar” i osigurate dete od nezgoda u školi.

Pročitajte i sledeće:

Kako da zaštitite svoje mališane kada vam pomažu u kuhinji

 

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna