Site name
Site name

Korisne aplikacije za upravljanje finansijama


Aplikacije za upravljanje finansijama

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

11.01.2021.

Nove tehnologije donose nam brojne pogonosti kako u svakodnevnom životu, tako i na poslu. Jedan od benefita jeste i da zahvaljujući jednostavnim aplikacijama za telefon možete da naučite kako da upravljate ličnim finansijama.

Ako vam se ne sviđa ideja o ručnom praćenju novca u nepreglednim tabelama, postoji rešenje. Bilo da ste za cilj u novoj godini zacrtali praćenje troškova, potrošačkih navika ili želite da štedite za budućnost – sve to sada možete uraditi u samo nekoliko klikova. Postavite ciljeve u pogledu potrošnje i saznajte kako tehnologija može da vam pomogne u kontrolisanju tokova ličnog novca.

Da biste počeli da trošite pametno i štedite delotvorno, prvo razmislite o ciljevima. Stavite ih na papir (ili u beleške u telefonu), a zatim pogledajte našu infografiku koja sadrži pet korisnih aplikacija za praćenje kućnog budžeta.

 

Generali_Budget_and_Savings_Apps_infographic_Serbia_04.01.21 (1).png

 

Za ostvarenje brojnih životnih ciljeva, ušteđevina vam može pružiti značajnu finansijku podršku. Međutim, pored štednje, važno je misliti unapred i biti siguran da ćete i u nepredviđenim situacijama vi ili vaši najbliži imati neophoodnu finansijsku pomoć. Zbog toga je ugovaranje Generali životnog osiguranja odgovoran potez, jer ćete znati da ćete vi i vaša porodica biti zbrinuti i u najtežim okolnostima.

Predlažemo vam da pročitate i naše dodatne savete koji će vam pomoći da štedite na pravilan način:  

Osiguranje ili štednja - najbolje je zajedno

Da li štedite za penziju

Kako upravljati ličnim finansijama 

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna