Site name
Site name

Sjajne ideje za praznične poklone za prijatelje i porodicu


pokloni za Novu godinu

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

13.12.2021.

Novogodišnji ukrasi i kićenje jelke su tik iza ćoška, a samim tim i dosta povoda za darivanje najmilijih. Ako ste prethodnih godina istrošili sve ideje i više ne znate šta biste mogli da poklonite prijateljima ili članovima najuže porodice, ne brinite se. Smislili smo sjajne i originalne ideje zbog kojih ćete poželeti da novogodišnji i božićni praznici traju čitave godine.

GettyImages-1207669696.jpg.png

Modni dodaci - pokloni koje svi vole

Ako želite da najboljoj prijateljici poklonite neki modni detalj, sigurno želite da bude jedinstven. Naročito u današnje vreme kada su gotovo svi proizvodi generički i dostupni u velikim količinama.

Zato pomoć možete potražiti u malo alternativnijim prodavnicama poput Jane Doe Shop – konceptualnoj radnji sa starinskom (vintidž) garderobom i modnim dizajnerskim dodacima, ili pak na instagramskim profilima Second Chance, Vintage Secrett ili Lowcost Luxe za povoljnije varijante.

A jeste li već čuli za Etsy? Na ovoj najpoznatijoj platformi za ručnu radinost možete pronaći sijaset jedinstvenih ogrlica, prstenja ili drugih modnih detalja koje prave domaći majstori.

GettyImages-1284924691.jpg.png

Za prijatelje koji haraju društvenim mrežama i oduševljeni su modernim gedžetima, možete potražiti torbicu-pismo sa punjačem za mobilni telefon na Amazonu ili novčanik-punjač na sajtu AliExpress. Ako naručite sada, stiže taman pred Novu godinu.

Korisni pokloni za ljubitelje tehnike

Svi smo počeli da se radujemo hobijima u prirodi. Ako među prijateljima imate planinare i kampere, sigurno ćete ih oduševiti ako im poklonite šator sa solarnim napajanjem ili filter za vodu sa reverznom osmozom za velike porodice sa decom.

Idealan poklon za kreativce može biti 3D štampač, pomoću kog će moći da odštampaju sve što im padne na pamet – bilo da su u pitanju futrola za mobilni telefon, podmetač za čaše ili pak stolica za decu. Uz to, prenosiva laserska tastatura ili DTG štampač za tekstil za dizajnere neki su od inovativnih poklona koje umeju da iskoriste osobe koje žele da pokrenu sopstveni biznis.

Pokloni za one koji brinu o svom zdravlju

S obzirom na to da smo gotovo svi shvatili značaj zdrave ishrane i života u skladu sa prirodom, najvažnije je napraviti prvi korak. Ako želite da pomognete voljenoj osobi u odluci da se posveti vežbanju, prostirka za jogu je pravi izbor, kao i brojna druga oprema za vežbanje.

GettyImages-1285103047.jpg.png

Uz fizičku aktivnost, naravno, ide i zdrava ishrana. Ako su prijatelji zdušno rešili da promene životne navike, sigurno će ih oduševiti samozalivajuća saksija u kojoj može da se posadi začinsko bilje pomoću kojeg će osigurati da na stolu začini uvek budu sveži. Više nema izgovora!

Biranje poklona za zdrav život je poput biranja životnog osiguranja za nama drage osobe – to je najbolja investicija u njihov život i sreću.

 

Pročitajte i sledeće:

Kako sačuvati zdravlje tokom novogodišnjih praznika

Novogodišnji ukrasi koje svako može da priušti

Kako se držati budžeta za novogodišnju kupovinu

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna