Site name
Site name

Zimske aktivnosti koje će vam pomoći da ostanete u kondiciji


Zimske aktivnosti koje će vam pomoći da ostanete u kondiciji

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

25.02.2019.

Zimi smo obično više lenji kad je u pitanju fizička aktivnost i skloni smo raznim izgovorima da je izbegnemo. Ipak, za zdravlje je jako korisno da i tokom hladnijih dana ostanemo fizički aktivni. Nudimo vam nekoliko ideja koje vas mogu inspirisati i pomoći da ostanete u kondiciji.

 

Instalirajte aplikaciju

Pokazuje se da je najčešći izazov održati rutinu treniranja i biti disciplinovan u zimskom periodu. U tome vam mogu pomoći mobilne aplikacije koje vas motivišu da vežbate bilo gde i bilo kad. Zato, ako vam nedostaje volja za sportom, pružite šansu tehnologiji da vas podstakne.

 

Nabavite pametni uređaj

Pametni sat ili uređaj za praćenje fizičke aktivnosti stimulisaće vas da se pokrenete. Oni vam daju uvid u to koliko se krećete, kakav vam je puls ili broj potrošenih kalorija. Takođe, oni vas mogu i podsetiti da je vreme da ustanete sa stolice, istegnete se i napravite nekoliko koraka i malo se razmrdate, što je neophodno naročito onima koji mnogo sede na poslu.

 

Dajte šansu novom sportu

Ako ste zimogrožljivi i nije vam do bilo kakvih aktivnosti napolju dok je temperatura blizu nule, onda je možda vreme da krenete na sport koji vas je odavno privlačio. Ili čak da iskušate sebe i usudite se da isprobate neku od manje popularnih disciplina. Antigravitaciona joga, varijacije joge, treninzi izdržaja ili oni sa sopstvenom težinom mogu biti vaš izbor.

 

Šetajte

Bez obzira da li ste sportski tip ili ne, ili možda već vežbate u zatvorenom, važno je da provodite više vremena na vazduhu. Adekvatno se obucite i pravac napolje. Koristi od šetnje su višestruke – bolji san, jači imunitet i više energije, a što je najbitnije – potpuno je besplatna. Još ako ubedite nekoga da vam se pridruži, eto odlično provedenog vremena.

 

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna