Site name
Site name

Brinemo o zdravlju

Svojim zaposlenima nudimo niz mogućnosti za zdraviji život. Obezbedili smo godišnji sistematski pregled za sve zaposlene i popust od 50% na polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, koja pruža dodatne pogodnosti u slučaju bolesti. Negujemo i sportski duh tako što organizujemo sportska takmičenja, podstičemo zaposlene da u njima učestvuju i omogućavamo im popuste na Fit Pass kartice.

Vodimo računa o našim porodicama

Mi smo prva Family Friendly finansijska institucija u Srbiji! Radujemo se svakoj novoj bebi, pažljivo biramo poklone za novorođenčad i novogodišnje paketiće za decu zaposlenih. Roditeljima đaka prvaka mnogo znači što imaju slobodan dan kada im deca polaze u vrtić i u školu. Tako mogu da budu uz svoju decu u najvažnijim danima njihovog života. Omogućavamo i savetovanje sa stručnjacima u stresnom periodu upisa dece u srednju školu. Koleginice koje se vraćaju na posao sa porodiljskog odsustva imaju mesec dana skraćenog radnog vremena sa punom zaradom, da se lakše prilagode. Poseban paket pogodnosti dobijaju samohrani roditelji kojima je potrebna dodatna podrška.

Upravljamo svojim vremenom

Danas mnogima teško pada rad u kancelariji od 9 do 5. To i jeste pomalo prevaziđen koncept. Neki moraju tako, ali ti, kao deo našeg tima, moći ćeš da organizuješ svoje radno vreme kako tebi odgovara. Počni radni dan između 7h i 10h, a završi ga između 15h i 18h. Pored fleksibilnog radnog vremena, slobodno biraj i odakle ćeš raditi – od kuće, iz kancelarije ili van kancelarije. Nekad je prijatnije i efikasnije raditi van kancelarije koliko god opuštena atmosfera u njoj bila. Kada ti je potreban odmor, uvek možeš nakratko da se opustiš i zabaviš u našoj relax zoni. Uživaj u svim pogodnostima koncepta Smart Working i lepo izbalansiraj privatne i poslovne obaveze.

Mislimo na budućnost

Kao osiguravajućoj kući, naš posao je da mislimo na budućnost i spremno dočekamo neizvesnosti koje nosi. Takav pristup negujemo prema svim svojim klijentima, a sa posebnom pažnjom pomažemo zaposlenima da planiraju svoju budućnost. Obezbeđujemo posebne pogodnosti za uplatu doprinosa u privatni penzioni fond i dajemo popuste na polise životnog osiguranja štednog karaktera.

Iz prve ruke

Šta kaže Dajana
Šta kaže Vladimir
Šta kaže Jelena
Šta kaže Darko
Šta kaže Jelena
Šta kaže Ivana
Šta kaže Milica