Karijera

Postani deo Generali tima

Nudimo odlične uslove, dinamično radno okruženje i mogućnosti za usavršavanje i napredovanje.

Zašto Generali

  • Pored fleksibilnog radnog vremena, slobodno biraj i odakle ćeš raditi – od kuće, iz kancelarije ili van kancelarije.
  • Za naše zaposlene obezbeđujemo posebne pogodnosti za uplatu doprinosa u privatni penzioni fond i dajemo popuste na polise životnog osiguranja štednog karaktera.
  • Modernim pristupom biznisu i digitalizacijom procesa nastojimo da rasteretimo zaposlene i tako im damo dodatni prostor za razvoj ideja i potencijala.
Pošalji biografiju

Ko smo mi

Zašto volimo da radimo ovde?

Brinemo o zdravlju

Svojim zaposlenima nudimo niz mogućnosti za zdraviji život. Obezbedili smo godišnji sistematski pregled za sve zaposlene i popust od 50% na polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, koja pruža dodatne pogodnosti u slučaju bolesti. Negujemo i sportski duh tako što organizujemo sportska takmičenja, podstičemo zaposlene da u njima učestvuju i omogućavamo im popuste na Fit Pass kartice.

Vodimo računa o našim porodicama

Mi smo prva Family Friendly finansijska institucija u Srbiji! Radujemo se svakoj novoj bebi, pažljivo biramo poklone za novorođenčad i novogodišnje paketiće za decu zaposlenih. Roditeljima đaka prvaka mnogo znači što imaju slobodan dan kada im deca polaze u vrtić i u školu. Tako mogu da budu uz svoju decu u najvažnijim danima njihovog života. Omogućavamo i savetovanje sa stručnjacima u stresnom periodu upisa dece u srednju školu. Koleginice koje se vraćaju na posao sa porodiljskog odsustva imaju mesec dana skraćenog radnog vremena sa punom zaradom, da se lakše prilagode. Poseban paket pogodnosti dobijaju samohrani roditelji kojima je potrebna dodatna podrška.

Upravljamo svojim vremenom

Danas mnogima teško pada rad u kancelariji od 9 do 5. To i jeste pomalo prevaziđen koncept. Neki moraju tako, ali ti, kao deo našeg tima, moći ćeš da organizuješ svoje radno vreme kako tebi odgovara. Počni radni dan između 7h i 10h, a završi ga između 15h i 18h. Pored fleksibilnog radnog vremena, slobodno biraj i odakle ćeš raditi – od kuće, iz kancelarije ili van kancelarije. Nekad je prijatnije i efikasnije raditi van kancelarije koliko god opuštena atmosfera u njoj bila. Kada ti je potreban odmor, uvek možeš nakratko da se opustiš i zabaviš u našoj relax zoni. Uživaj u svim pogodnostima koncepta Smart Working i lepo izbalansiraj privatne i poslovne obaveze.

Mislimo na budućnost

Kao osiguravajućoj kući, naš posao je da mislimo na budućnost i spremno dočekamo neizvesnosti koje nosi. Takav pristup negujemo prema svim svojim klijentima, a sa posebnom pažnjom pomažemo zaposlenima da planiraju svoju budućnost. Obezbeđujemo posebne pogodnosti za uplatu doprinosa u privatni penzioni fond i dajemo popuste na polise životnog osiguranja štednog karaktera.

Želiš da postaneš deo našeg tima?

Ukoliko trenutno ne postoji otvoren konkurs koji bi ti bio zanimljiv da se prijaviš, pozivamo te da nam pošalješ svoju biografiju, kako bismo te imali u vidu ukoliko se otvori pozicija bliska tvom iskustvu, obrazovnom profilu i interesovanjima.

Otvoreni konkursi Pošalji biografiju

Proces selekcije

Proces selekcije je transparentan i sprovodi se u nekoliko koraka:

  • Kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa rade pshihološke testove i test znanja engleskog jezika
  • Razgovor sa kolegama iz HR sektora
  • Razgovor sa kolegama koji bi bili nadređeni potencijalnom novom članu Generali tima

U skladu sa specifičnim zahtevima pozicije za koju kandidat konkuriše, proces selekcije uključuje i Assesment centar za dodatnu procenu sposobnosti i kompetencija kandidata.

Iz prve ruke
Zašto je naš prodajni tim poseban