Site name
Site name

 

SAVETNIK ZA ŽIVOTNA OSIGURANJA U BEOGRADU, SREMSKOJ MITROVICI, BAČKOJ PALANCI, ŠAPCU, LOZNICI, KRUŠEVCU, LESKOVCU, PETROVCU I VELIKOJ PLANI

 

Šta je osiguranje? Čemu služi i kako može da nam pomogne? Zašto je informacija o osiguranju važna? Zašto se sve više naših građana raspituje i koristi osiguranje? Koji sve proizvodi osiguranja postoje na našem tržištu? Ovo su samo neka od brojnih pitanja sa kojima se mi u Generali LIFE prodajnom timu svakoga dana susrećemo u komunikaciji sa našim potencijalnim klijentima.

Naš posao je upravo da na ovakva pitanja što jasnije i bolje odgovorimo i na taj način pomognemo jačanju svesti o značaju životnih osiguranja za svakog od nas. Da li imamo uspeha? Činjenica da smo kao kompanija već godinama najbolji na tržištu životnih osiguranja u Srbiji, pokazuje svu snagu i umeće našeg tima. Iskoristi priliku da i ti postaneš njegov deo kao savetnik za životna osiguranja.

Najuspešniji smo u svom poslu zato što:

  • podstičemo samopouzdanje i razvoj naših zaposlenih kroz Generali Akademiju putem preko 4000 dostupnih obuka
  • negujemo preduzimljivost, inovativnost i dinamičan pristup poslu
  • pružajući velike mogućnosti brzog napredovanja, motivišemo naše zaposlene i ostvarujemo vidljive rezultate
  • fleksibilni smo u organizaciji radnog vremena, načinu, vremenu i mestu obavljanja posla
  • omogućavamo svim zaposlenima najsavremenije tehničke i tehnološke uslove, kako bismo bili što efikasniji, brži i bliži našim klijentima
  • savetujemo i upućujemo klijente i na ostale proizvode osiguranja u želji da postanemo njihovi doživotni partneri

Kao savetnik za životna osiguranja radićeš na pronalaženju i ostvarivanju kontakta sa klijentima, kao i prodaju različitih proizvoda životnog osiguranja uz konstantan razvoj svojih sposobnosti i znanja, kroz rad  sa našim najboljim menadžerima.

Postani deo najuspešnijeg prodajnog tima životnog osiguranja u Srbiji.

GENERALI TIM TE POZIVA. PRIJAVI SE do 23. novembra 2021. Neka Generali tim, bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.