Shop

Konkurs za najbolju studentsku inovaciju – Generator Fluo

05.04.2018.

 

Societe Generale banka, u saradnji sa Generali Osiguranjem Srbija i drugim partnerima, pokrenula je veliki nagradni konkurs Generator Fluo, namenjen studentima koji imaju inovativne, izvodljive i održive preduzetničke ideje. Pravo učešća imaju pojedinci i timovi do tri člana koji studiraju u Srbiji, imaju između 18 i 27 godina, i žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost.

Nakon isteka roka za prijavu, stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih. Za svaki izbarani projekat razradiće se poslovni plan, uz pomoć mentora. U poslednji krug nagradnog konkursa plasiraće se deset finalista, čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu www.generator.rs. Prezentacije konačnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće održano 31. maja.

Glavna nagrada je putovanje u tehnološki centar Societe Generale grupe u Parizu radi razmene ideja i daljeg razvoja nagrađene inovacije. Za svakog člana pobedničkog tima Generali Osiguranje Srbija obezbediće džeparac u dinarskoj protivvrednosti od 500 evra, polise putnog zdravstvenog osiguranja i nezaboravan obilazak Pariza balonom.

Više informacija o konkursu naći ćete na generator.rs