Shop
Generali GALAksija – interna prodajna sila obasjala mts dvoranu

Generali GALAksija – interna prodajna sila obasjala mts dvoranu

Naš tim interne prodaje se 6. juna po prvi put okupio na spektakularnom događaju pod nazivom Generali GALAksija.

06.06.2024.

Naš tim interne prodaje se 6. juna po prvi put okupio na spektakularnom događaju pod nazivom Generali GALAksija. Ovaj tim sačinjava gotovo 1000 zvezda koje zajedno čine galaksiju čije su glavne karakteristike preuzimanje odgovornosti, jednostavnost, inovacije i ljudski pristup.

Ovaj događaj nije bio samo sastanak interne prodaje, već razmena energije, deljenje važnih uspeha, razgovori o najnovijim trendovima i pravljenje ambicioznih planova za budućnost. Gromoglasnim aplauzom jedna od najvećih internih prodajnih sila u Srbiji pozdravila je sjajne rezultate – drugo mesto u u ukupnoj premiji za 2023. godinu, prvo mesto u premiji životnog osiguranja, rast non life produkcije od 70% u protekle četiri godine, oko 150 novih kolega, novih zvezda i još mnogo sjajnih uspeha koji su za nama.

Na događaju su se obratili Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora, Nataša Marjanović, članica Izvršnog odbora, Dušan Lalić, pridruženi član Izvršnog odbora, Zorica Todorović, direktorka Direkcije za internu prodaju, Nenad Grujić, direktor Direkcije za pravne poslove i Vladan Vojnović, direktor regiona.

“Zahvaljujući svima vama koji ste danas ovde, koji ste svih ovih godina, meseci, dana, dokazali smo da nebo ipak nije granica, jer vi nemate limite u onome što radite. Danas u ovoj dvorani 1000 zvezda sija zasebno, svako od nas ima neki svoj poseban sjaj, ali svi zajedno kreiramo galaksiju koju smo nazvali Generali galaksija. Želim svima da se zahvalim za sve što dajete kompaniji, svu strast, energiju, posvećenost koju ulažete. Želim da znate da zajedno možemo sve”, rekao je predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović.

Danas je za našu kompaniju bio veliki dan jer smo prvi put imali priliku da svi zajedno vidimo koliko smo veliki i koliko smo snažni i da posložimo naše ukupne rezultate koji su veoma veliki i značajni, šta sve novo radimo i implementiramo, kojim putem dalje, ko su najbolji ljudi, a još važnije koliko angažovanih agenata imamo jer nam je pored ovoga što radimo važan i viši cilj da nama ljudima i ovom društvu bude bolje”,  rekla je članica Izvršnog odbora Nataša Marjanović.

Uz inspirativne govore i sjajnu atmosferu, verujemo da smo se podsetili važnosti zajedništvna i inovacija u postizanju naših ciljeva, stvarajući čvrstu osnovu za dalji rast i razvoj.