Shop
hero

Specijalne ponude

Iskoristite posebne pogodnosti i obezbedite dodatnu sigurnost

Iskoristite posebne pogodnosti koje nudimo za određene vrste osiguranja, kao i pogodnosti koje su na raspolaganju u saradnji sa Generali partnerima.

 

  • 30% popusta na putno osiguranje za sve vlasnike kartica „Naš heroj”
  • Popusti za različite programe osiguranja

U znak zahvalnosti i podrške lekarima, medicinskom osoblju i volonterima na prvoj liniji odbrane od COVID-19, Generali Osiguranje Srbija pridružilo se programu podrške Vlade Republike Srbije „Za naše heroje”.

Kroz personalizovane kartice „Naš heroj”, svima koji su zaposleni ili volontiraju u sistemu COVID-19 omogućeni su popusti i pogodnosti prilikom plaćanja robe i usluga kod brojnih kompanija i preduzetnika koji učestvuju u programu i data je prednost pri ostvarivanju prava u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite.

Generali Osiguranje Srbija će svim vlasnicima kartice „Naš heroj” omogućiti sledeće pogodnosti:

  • 30% popusta na putno osiguranje za vlasnike kartice “Naš heroj”;
  • 30% popusta na putno osiguranje za sve članove uže porodice (supružnici i deca);
  • 30% popusta na osiguranje domaćinstva;
  • 20% popusta na kasko osiguranje;
  • specijalne popuste na sve polise životnog osiguranja.                                                    

Svi vlasnici kartice „Naš heroj” koji su zainteresovani za neko od osiguranja u sklopu akcije treba da se prijave popunjavanjem formulara na internet stranici Generali Osiguranja Srbija i agent osiguranja će im se javiti u najkraćem roku. Polisa osiguranja se može zaključiti i odlaskom u najbližu poslovnicu kompanije.
„Lekari, medicinsko osoblje i volonteri koji su više od godinu dana angažovani na prvoj liniji odbrane od pandemije COVID-19 su heroji koji zaslužuju naše poštovanje, zahvalnost i solidarnost. Odlučili smo da im to pokažemo na delu, podržimo program Vlade Republike Srbije i svima njima kroz različite programe osiguranja omogućimo bezbedniju budućnost sa manje briga. Verujemo da će im naše besplatno putno osiguranje sa pokrićem COVID-19 omogućiti bezbrižan zaslužen odmor,” izjavila je Nataša Marjanović, članica izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija.
Generali Osiguranje Srbija je 2020. godine doniralo 100.000 evra laboratoriji „Vatreno oko” i Vladi Republike Srbije, dezinfekcioni tunel KBC-u Bežanijska kosa i EKG uređaj KBC-u Zemun i Opštoj bolnici Šabac i time pokazalo spremnost da podrži rad zdravstvenih ustanova u Srbiji u teškoj situaciji.

Program podrške „Za naše heroje” pokrenula je Vlada Republike Srbije, a realizuje ga Ministarstvo zdravlja Republike Srbije u saradnji sa Generalnim sekretarijatom Vlade, Narodnom bankom Srbije, Privrednom komorom Srbije i javnim ustanovama, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

 

Specijalne pogodnosti za vlasnike Visa Business kartica u Srbiji

Generali Osiguranje Srbija omogućava dodatne pogodnosti za korisnike Visa Business kartice!

Ko ima pravo na pogodnosti?

Pravna lica, korisnici Visa Business kartica u Srbiji.

Kakve pogodnosti su u pitanju?

  • 15% popusta za zdravstveno osiguranje
  • do 20% popusta za osiguranje imovine i osiguranje za mali biznis

Kako do pogodnosti?

Pristupite Visa konsijerž čet botu putem linka https://mssg.me/_concierge_, kliknite na dugme Visa for Business i dobićete kod sa kojim se javljate Kontakt centru Generali Osiguranja Srbija (0800 222 555).

Akcija je već počela i trajaće do 31. marta 2021. godine.

Uživajte u novim pogodnostima!

 

 

Koliko ste puta pomislili na svoj stan ili kuću dok ste bili na službenom putu ili odmoru u inostranstvu?

Imovina je izložena raznim nepredviđenim događajima koji često dovode do njenog oštećenja. Kada smo duže odsutni, posledice požara, izliva vode iz instalacija ili provalne krađe mnogo je teže sanirati.

Generali Osiguranje Srbija i ovog puta misli na vas!

Kupovinom Generali putnog osiguranja  u bilo kom trenutku tokom godine, istovremeno možete obezbediti kvalitetnu medicinsku pomoć u inostranstvu i novčano pokriće za štete koje u vašem domaćinstvu mogu nastati u slučaju požara, izliva vode iz instalacija ili provalne krađe dok ste odsutni.

Vi samo putujte, uživajte i ne brinite!

Ko može da dobije osiguranje domaćinstva na poklon?

Sva lica osigurana po ugovoru o putnom osiguranju izuzev maloletnih lica osiguranih na 365 dana koja su kao razlog putovanja navela privremeni boravak radi školovanja.

 

 

 

Generali Osiguranje Srbija i A1 Srbija obezbeđuju siguran odmor!

Svi A1 Srbija korisnici koji kupe paket Roming Plus dobijaju na poklon Generali putno osiguranje.

Ko sve može dobiti besplatno osiguranje?

A1 Srbija korisnici starosti od 18 do 80 godina koji kupe paket Roming Plus.


Šta je obuhvaćeno besplatnim putnim osiguranjem?

Putno osiguranje za klijente A1 Srbija mreže obuhvata:

Detaljnije o uslovima osiguranja pročitajte ovde.

Kako do besplatne polise?

Ukoliko ste kupili paket Roming Plus, za dobijanje besplatne polise putnog osiguranja treba da se registrujete ovde i unesete sigurnosni kod koji ste dobili putem SMS-a.