Site name
Site name

Sjajni timovi

Pošto provodimo mnogo vremena zajedno, svima nam je bitno sa kim radimo i kako funkcionišemo kao tim. U zavisnosti od projekta, okupljamo zaposlene iz raznih delova kompanije, jer tako nastaju originalna rešenja i ideje, a i širi se timski duh. OK, priznajemo, radimo to i zbog zabave. Svima nam prija promena. Timski duh dobija posebnu dimenziju na našim sportskim događajima i humanitarnim akcijama.

Otvoreni za različitosti

Uživamo u različitostima jer nas one oplemenjuju i upotpunjuju. Među nama ima onih koji su istrčali maraton, onih koji prave najbolje palačinke, pasioniranih čitača stripova, prvaka u latino plesovima... Kada radimo zajedno, sve te razlike povezuju isti ciljevi. Zato smo jaki. Magija nastaje kada se spoje iskustvo i mladost, različite ambicije i težnje. Budi ono što jesi, jer kada svi sednemo za sto da razgovaramo o poslu, stvara se sinergija zahvaljući kojoj ostvarujemo maksimalni poslovni potencijal.

Otvoreni za nove ideje i izazove

Nema glupih ideja. Hm, možda i ima, ali bismo svejedno voleli da ih čujemo. Činjenica je da svi imamo neke ideje, potrebno je samo malo motivacije i podrške da one zažive. Budućnost kompanije često zavisi od kreativnosti, inovativnosti i inicijativa pojedinaca. Zato pažljivo slušamo. Modernim pristupom biznisu i digitalizacijom procesa nastojimo da rasteretimo zaposlene i tako im damo dodatni prostor za razvoj ideja i potencijala.