Shop
CRVENA JE SA TOBOM I KADA NISI TU

CRVENA JE SA TOBOM I KADA NISI TU

Uz osiguranje malog biznisa ili domaćinstva poklanjamo senzore za detekciju dima, vode ili pokreta. Uvek smo tu da pružimo podršku u neželjenim situacijama.

29.09.2021.

 

Uz osiguranje malog biznisa ili domaćinstva poklanjamo senzore za detekciju dima, vode ili pokreta.

Zašto smo uveli ovu uslugu?
Uvek smo tu da pružimo podršku u neželjenim situacijama, ali još nam je draže da pomognemo da do njih uopšte ne dođe. Kako stara poslovica kaže, bolje sprečiti nego lečiti. A sviđa nam se još jedna, koju smo možda mi izmislili: bolje saznati odmah nego kad bude kasno.

Kome je namenjena?
U saradnji sa A1 Srbija obezbedili smo IoT uređaje koji odmah upozoravaju na neželjene događaje i tako sprečavaju veću štetu. Poklanjamo ih na korišćenje zainteresovanim postojećim i novim klijentima sa ugovorenim polisama osiguranja malog biznisa ili domaćinstva.

Proveri ovde kakvu polisu osiguranja domaćinstva ili malog biznisa treba da zaključiš za aktivaciju ove usluge i da li ispunjavaš uslove ukoliko već imaš našu polisu.
 
Napomena: Akcija ne važi za polise kupljene u internet prodavnici ili putem Generali aplikacije.

Šta su IoT uređaji?
IoT (Internet of Things – internet inteligentnih uređaja) je tehnologija koja korisniku omogućava da nadzire dešavanja u fizičkom prostoru čak i kada je kilometrima daleko. Pomoću senzora za detekciju požara, pokreta i poplava možeš kontrolisati ono što se dešava u tvom domaćinstvu ili poslovnom prostoru kada nisi tu. Senzori se aktiviraju povezivanjem sa aplikacijom A1 Srbija Smart Home, koja se instalira na pametnom telefonu ili tabletu.

Kako to izgleda u praksi?
Verovatno ti se desilo da kada izađeš iz stana ili kancelarije ili odeš na godišnji odmor razmišljaš da li ti je ostala uključena ringla, pegla ili neki drugi električni uređaj. Senzor za dim odmah te obaveštava o potencijalnom požaru i omogućava ti da brzo reaguješ i sprečiš veću štetu.

A šta akodođe do izliva vode? Senzor za izlivanje vode registruje curenje ili poplavu u zoni detekcije i odmah te o tome obaveštava.

Ili te brinu uljezi u stanu, vikendici ili poslovnom prostoru? Senzor pokreta registruje svako kretanje u zoni detekcije i šalje ti obaveštenje o prisustvu ljudi na mobilni telefon ili tablet.

Ako te zanima ova ponuda, popuni formular i prijavi se:
•    za osiguranje domaćinstva, ovde.
•    za osiguranje biznisa, ovde.

Agent osiguranja će ti se javiti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko želiš što pre da stupiš u kontakt sa agentom, pronađi ga u svom gradu.

Akcija traje do isteka zaliha senzora za dim, vodu i pokret.

Potrebne su ti dodatne informacije? Pozovi nas na 011 222 555.