Shop
Saveti za bezbednu vožnju motorom

Saveti za bezbednu vožnju motorom

Motori ne pružaju podjednaku zaštitu u vožnji kao automobil, te je zato neophodno dodatno se paziti tokom vožnje. Saznajte koji su to naši saveti za bezbednu vožnju motorom.

18.09.2020.

Ima li većeg uživanja od vožnje dvotočkašem po otvorenom putu? Čak i ako ste iskusni motociklista, sigurno znate da je bezbednost uvek na prvom mestu. Motori ne nude isti nivo zaštite kao automobili, tako da je od suštinske važnosti da uložite u zaštitnu odeću, kao što su kaciga, rukavice, kožna jakna i pantalone kako biste rizik od povreda sveli na minimum. U ovom kratkom video snimku predstavljamo najvažnije savete u pogledu bezbednosti tokom vožnje. Ako vas zanima zašto je zaustavna traka važna, kako se vozi po kišnom vremenu ili šta bi trebalo uraditi kako biste uvek biti vidljivi ostalim učesnicima u saobraćaju – odgovori na sva ova i još mnoga druga pitanja nalaze se u ovom korisnom klipu. Čuvajte se i uživajte u vožnji!

Od saveta za bezbednost na putevima pa sve do načina kako održavati automobil, pročitajte naše dodatne tekstove koji vam mogu biti od koristi:

Nove tehnologije za sigurnost automobila

Kako da bezbedno vozite tokom jeseni

6 saveta za pravilno održavanje automobila

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna